Strange error on new server

Report bugs found in Poker Mavens

Strange error on new server

Postby cikez » Sun Mar 29, 2015 1:27 am

I reinstalled Poker Mavens on a new server and all of a sudden I am receiving this error. It seems to only happen when the API his hit.

Image

I have tried everything and I am complete confused as to why this is happening.

Thanks!
cikez
 
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2015 1:25 am

Re: Strange error on new server

Postby Kent Briggs » Sun Mar 29, 2015 10:06 am

How exactly did you reinstall on the new server? Did you also import System settings from the old server via an XML file? If so, you likely had a setting in there that was pointing to a D: drive path. Did the old server have a D: drive? Which API call is triggering the error?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3829
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Strange error on new server

Postby cikez » Sun Mar 29, 2015 3:11 pm

I used the .exe installation file that you provided to reinstall it on the new server. I did import the settings for the old servers XML file but the old server did not have a D: drive nor was there anything the referenced to a D: drive in the PM Settings.

From what I can see it looks like when I first launch PM and click "Start" it does it but other then that it looks like it randoms API calls. Possibly when someone registers for a tournament, creates an account, etc.

If this helps, I did accidentally install the trial version before uninstalling it and installing the full licensed version, but I am still having the issue.
cikez
 
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2015 1:25 am

Re: Strange error on new server

Postby Kent Briggs » Sun Mar 29, 2015 4:28 pm

Look on the System tab and examine every setting and see if anything in the Value column starts with "D:". If nothing shows there, go to the Accounts tab and sort the list by the Avatar column. If any of those are 0, double click to see the "Avatar file" field. Make sure that doesn't point to a "D:" drive.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3829
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Strange error on new server

Postby cikez » Sun Mar 29, 2015 4:45 pm

Kent,

I see nothing that is accessing the D:\ drive in the System tab.

I also do not see any of the Avatar settings set to 0.
cikez
 
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2015 1:25 am

Re: Strange error on new server

Postby Kent Briggs » Sun Mar 29, 2015 6:34 pm

cikez wrote:I see nothing that is accessing the D:\ drive in the System tab.
I also do not see any of the Avatar settings set to 0.


Those are the only areas I can think of that would be accessing external files. What is your "Data folder" value set to?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3829
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Strange error on new server

Postby cikez » Sun Mar 29, 2015 8:29 pm

Data Folder is C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Poker Mavens 4\
cikez
 
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2015 1:25 am

Re: Strange error on new server

Postby Kent Briggs » Sun Mar 29, 2015 9:38 pm

My only suggestion is to backup your settings, do a full uninstall and then reinstall.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3829
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Strange error on new server

Postby cikez » Sun Mar 29, 2015 9:47 pm

I have tried and uninstalling PM and reinstalling it.. Same issue :\
cikez
 
Posts: 9
Joined: Sun Mar 29, 2015 1:25 am

Re: Strange error on new server

Postby Kent Briggs » Mon Mar 30, 2015 12:11 am

cikez wrote:I have tried and uninstalling PM and reinstalling it.. Same issue :\


Have you rebooted the Windows server? Which version of Windows is it?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3829
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests