CloudFlare and websocket support

For discussion of the Poker Mavens server module and other administration topics
Bcruey
Posts: 8
Joined: Mon Feb 01, 2021 9:53 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Bcruey »

Email sent
Benji
Posts: 9
Joined: Mon Oct 05, 2020 9:21 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Benji »

Hi,

I've followed all instruction and only get an Error Code 522 when "Always Use HTTPS" is enabled.

When it is not, PM loads quickly. I am using Full (strict) and have put the .crt and .key files in the x86/BriggsSoft/PM folder, without having Internet Information Services installed on my windows 2019 server.

Should I just leave this off since the traffic is working through cloudfare?

Thanks,
Kent Briggs
Site Admin
Posts: 5671
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Kent Briggs »

Benji wrote: Sun Nov 06, 2022 8:39 pm When it is not, PM loads quickly. I am using Full (strict) and have put the .crt and .key files in the x86/BriggsSoft/PM folder, without having Internet Information Services installed on my windows 2019 server.
It doesn't really matter where you put the files because you have to specify their full path in the PM Service Manager. Did you do that?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Benji
Posts: 9
Joined: Mon Oct 05, 2020 9:21 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Benji »

Yes I did. Because the site is still not secure as seen in attachment, I wonder if it's through another cloudfare setting.

Still looking for something I'm missing.
Attachments
`.jpg
`.jpg (168.18 KiB) Viewed 285 times
Kent Briggs
Site Admin
Posts: 5671
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Kent Briggs »

You're missing the SSL Root Cert file.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Benji
Posts: 9
Joined: Mon Oct 05, 2020 9:21 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Benji »

Ah, you're right.. in that screen cap it was out. Here it is with the same outcome

Code: Select all

[s] If I turn off Always Use HTTPS it works again [/s]
scratch that, it stopped working now even with it off :roll:
Attachments
1.jpg
1.jpg (173.44 KiB) Viewed 281 times
Kent Briggs
Site Admin
Posts: 5671
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Kent Briggs »

Benji wrote: Mon Nov 07, 2022 7:48 pm scratch that, it stopped working now even with it off :roll:
Is there anything in your Error Log?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Benji
Posts: 9
Joined: Mon Oct 05, 2020 9:21 pm

Re: CloudFlare and websocket support

Post by Benji »

I was using the RSA as the cert file as seen in the previous post, when I switched to using a pem file seen below everything works great now.

Thanks for your help
Attachments
1.jpg
1.jpg (190.46 KiB) Viewed 246 times
Post Reply