Having Royal Flush shows an empty string near "You have"

Report bugs found in Poker Mavens

Having Royal Flush shows an empty string near "You have"

Postby mantux5 » Fri Jun 19, 2015 1:58 pm

So as said in the title, when user has Royal Flush, it shows nothing in the right bottom corner where your hand combo is written.
I can't confirm this is truly a real issue, but my users are reporting it.

Thank you.
mantux5
 
Posts: 70
Joined: Fri Apr 03, 2015 1:33 pm

Re: Having Royal Flush shows an empty string near "You have"

Postby Kent Briggs » Fri Jun 19, 2015 2:37 pm

Do you have "Use custom language" setting enabled in the Client Settings group?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Having Royal Flush shows an empty string near "You have"

Postby Kent Briggs » Fri Jun 19, 2015 2:45 pm

Nevermind, I found it. There's a typo in my javascript code. That will be fixed in the next update. This only affects the hand helper text, not the outcome of the hand.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Having Royal Flush shows an empty string near "You have"

Postby Kent Briggs » Sat Jul 11, 2015 3:24 pm

Now fixed in 4.41
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron