Using Amazon for Poker Mavens???

For discussion of the Poker Mavens server module and other administration topics

Using Amazon for Poker Mavens???

Postby social » Tue Jan 06, 2015 1:49 pm

https://aws.amazon.com/workspaces/details/

Amazon seems to be offering a Desktop option for Windows called Workspaces.

Is it possible to run Poker Mavens on their desktop product?

It says you can install your won licensed 3rd party software (I think)...

I am just not able to figure out from reading it whether you can do the remote login...?

Can anybody help me decipher this, please?

Being able to use Amazon for ALL my sites would be a good thing...

I am sick of having to pay two different hosting companies...
social
 
Posts: 201
Joined: Fri Nov 20, 2009 12:23 am

Re: Using Amazon for Poker Mavens???

Postby Kent Briggs » Tue Jan 06, 2015 2:10 pm

social wrote:https://aws.amazon.com/workspaces/details/
Amazon seems to be offering a Desktop option for Windows called Workspaces.
Is it possible to run Poker Mavens on their desktop product?


This looks like a service for corporations to simulate a Windows 7 desktop in the cloud for their employees. I think Amazon has other VPS-like cloud servers that would be more suitable. I haven't tried them, however.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3826
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Using Amazon for Poker Mavens???

Postby social » Tue Jan 06, 2015 3:21 pm

Kent Briggs wrote:
This looks like a service for corporations to simulate a Windows 7 desktop in the cloud for their employees. I think Amazon has other VPS-like cloud servers that would be more suitable. I haven't tried them, however.


If *anybody* has *any* information about using Amazon VPS-like cloud servers for running Poker Mavens
then I would greatly appreciate it being shared here.

I have heard that it is easy to build up HUGE debts to Amazon if you do not know what you are doing...
so I am looking for any help that I can find...paid or otherwise.
social
 
Posts: 201
Joined: Fri Nov 20, 2009 12:23 am

Re: Using Amazon for Poker Mavens???

Postby DrStrangepork » Sun Mar 01, 2015 11:58 am

You probably don't want Workspaces, but I've been running PM4 on my Windows 7 desktop for over a year with no issues, so using an instance type in the t2 class should be fine. A t2.medium is more powerful than my desktop specs.
DrStrangepork
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 26, 2014 8:49 pm

Re: Using Amazon for Poker Mavens???

Postby social » Sun Mar 01, 2015 3:59 pm

DrStrangepork wrote:You probably don't want Workspaces,


I am not clear why you say that, given that it seems to include free hosting for a year,
and there is no way that my home internet connection or laptop could handle the traffic which I expect to get
in the coming year.

My laptop overheats just watching a Flash Video!
social
 
Posts: 201
Joined: Fri Nov 20, 2009 12:23 am


Return to Site Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron