Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Report bugs found in Poker Mavens

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Raventhon » Fri Oct 03, 2014 12:06 am

Kent Briggs wrote:
Raventhon wrote:There were no problems pre-4.31.


The only connection related change in 4.31 was to prevent a request for multiple session ID's from a single connection. If that happened, you'd see this message in your Error Log:

Connection terminated for x.x.x.x due to duplicate session request

Do you have any of those?

There are several sites at http://www.pokermavens.net runner older versions. Can you connect to any of those?


I do not see that error log message, no, it's simply hanging at the Connecting stage.

I am able to connect to Elefante Poker (http://54.207.88.218:8087/) but not http://www.poker5ta.com:8087/ or http://23.254.130.168:8087/

My girlfriend is able to connect to http://23.254.130.168:8087/ even though she's running the same version of Chrome as I am.
Raventhon
 
Posts: 166
Joined: Thu Mar 20, 2014 3:37 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Kent Briggs » Fri Oct 03, 2014 12:30 am

Raventhon wrote:I am able to connect to Elefante Poker (http://54.207.88.218:8087/) but not http://www.poker5ta.com:8087/ or http://23.254.130.168:8087/


That first one is running the old Flash 3.xx version and not using websockets. Gotta be something with your particular machine. When all else fails, try a reboot.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3831
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Raventhon » Fri Oct 03, 2014 1:16 am

This is pretty strange - I changed nothing on my machine and now I can't connect at all? Do you have any suggestions? I've rebooted and reset all settings on Chrome, still hanging at Connecting... - anything else I can try?
Raventhon
 
Posts: 166
Joined: Thu Mar 20, 2014 3:37 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Kent Briggs » Fri Oct 03, 2014 9:18 am

Raventhon wrote:anything else I can try?


Can you boot to safe mode (with networking) and run Chrome?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3831
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Raventhon » Mon Oct 06, 2014 1:42 am

Kent Briggs wrote:
Raventhon wrote:anything else I can try?


Can you boot to safe mode (with networking) and run Chrome?


Done. Still hanging at "Connecting...".

http://i.imgur.com/h7ckS5T.png
Raventhon
 
Posts: 166
Joined: Thu Mar 20, 2014 3:37 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Kent Briggs » Mon Oct 06, 2014 9:19 am

Raventhon wrote:Done. Still hanging at "Connecting...".
http://i.imgur.com/h7ckS5T.png


I see you're running in incognito mode. Will it connect in normal mode? What happens if you try a direct connection to the poker server without a session key?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3831
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Raventhon » Wed Oct 08, 2014 7:34 am

Kent Briggs wrote:
Raventhon wrote:Done. Still hanging at "Connecting...".
http://i.imgur.com/h7ckS5T.png


I see you're running in incognito mode. Will it connect in normal mode? What happens if you try a direct connection to the poker server without a session key?


It doesn't connect in normal mode either, but I tested it in Incognito as well in case it was one of my extensions. If I try direct to :8087 it hangs at Connecting in precisely the same way.
Raventhon
 
Posts: 166
Joined: Thu Mar 20, 2014 3:37 pm

Re: Some Chrome logins now hanging at "connecting" in 4.31

Postby Kent Briggs » Wed Oct 08, 2014 9:20 am

Raventhon wrote:It doesn't connect in normal mode either, but I tested it in Incognito as well in case it was one of my extensions. If I try direct to :8087 it hangs at Connecting in precisely the same way.


Is this happening to anyone else besides you on that one particular computer running Chrome?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3831
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Previous

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests