sound with chrome?

Report bugs found in Poker Mavens

sound with chrome?

Postby riclesb » Fri Jul 18, 2014 10:26 pm

I've had 2 users complain that they can't get any sound when playing, both use chrome. Has anyone else had this issue? is there a setting in chrome (im not that familiar with chrome). if they switch to firefox there is not a problem. not a big deal just throwing it out there to see if this is a real issue or just these particular users set ups.
riclesb
 
Posts: 56
Joined: Tue Jul 23, 2013 2:02 pm

Re: sound with chrome?

Postby Kent Briggs » Fri Jul 18, 2014 11:22 pm

I'm not aware of any sound issues with Chrome.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3865
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: sound with chrome?

Postby agustin » Sat Jul 19, 2014 11:30 am

My users experiment the same problems with the sound in Chrome. I have te version 4.23 (Gold).
agustin
 
Posts: 5
Joined: Sat Jul 19, 2014 11:28 am

Re: sound with chrome?

Postby Kent Briggs » Sat Jul 19, 2014 11:35 am

If you have lurk mode on, send me a link to your site and I'll test it with Chrome.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3865
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: sound with chrome?

Postby agustin » Sat Jul 19, 2014 12:54 pm

agustin
 
Posts: 5
Joined: Sat Jul 19, 2014 11:28 am

Re: sound with chrome?

Postby Kent Briggs » Sat Jul 19, 2014 1:19 pm

agustin wrote:http://www.poker5ta.com:8087


I'm observing your Torneo Free 25 tournament now in Chrome 35.0.1916.153m and the sound effects are working fine. I'm running it in Desktop mode on a Windows 7 PC. What hardware and O/S are the people using that are not getting sound? Also, have them check the Sound Effects menu in the Lobby to make sure the various sound boxes are checked and the volume is not at 0%.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3865
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: sound with chrome?

Postby agustin » Sat Jul 19, 2014 3:34 pm

Kent, I have the same problem in my desktop PC. Windows 7, Chrome 36.0.1985.125, Sound 100% in PM.

No sound in PokerMavens 4.23. I you check now, they're players in a Ring Game.
agustin
 
Posts: 5
Joined: Sat Jul 19, 2014 11:28 am

Re: sound with chrome?

Postby Kent Briggs » Sat Jul 19, 2014 4:47 pm

agustin wrote:Kent, I have the same problem in my desktop PC. Windows 7, Chrome 36.0.1985.125, Sound 100% in PM.

No sound in PokerMavens 4.23. I you check now, they're players in a Ring Game.


Do you get sound if you use IE, FireFox, Opera, etc? Remember that the table has to have the focus (bolded title bar) to hear sound. If you click the Lobby or other non-table window, no sound will play.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3865
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: sound with chrome?

Postby agustin » Sat Jul 19, 2014 6:19 pm

If I open the site in Firefox i have sound perfectly, and when I do that, the sound appears magically in Chrome!. I dont know what's happen here. The site has this problem since 2 days. I upgrade to the version 4.23 a few days before that. (Sorry for my English)
agustin
 
Posts: 5
Joined: Sat Jul 19, 2014 11:28 am

Re: sound with chrome?

Postby agustin » Sat Jul 19, 2014 6:30 pm

The last message is false, I hear the sounds in Chrome, but they came from Firefox :), sorry.

The site continues having problems in Chrome.
agustin
 
Posts: 5
Joined: Sat Jul 19, 2014 11:28 am

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron