Problems with WEB Site CMS changibg codes

For discussion of the Poker Mavens server module and other administration topics

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Wed Jan 26, 2011 2:35 pm

Eureka, we are sort of working. The sysstats file is displaying server status. I'll try a couple of the other scripts and let you know. Thanks a million....
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Wed Jan 26, 2011 2:38 pm

Well, it appears to be finally working. I am noticing a very long delay in loading PM Avatars...all I do have is the attached file, is that what I need to refer to?
Attachments
pmavatars.png
pmavatars.png (62.38 KiB) Viewed 4775 times
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Wed Jan 26, 2011 2:49 pm

Evrything but the new acct file is working, and that is because it is loading the entire avatar file for each selection....no less no idividual files for each index.

This is great progress, your help is immmeasurable, as I have been fristrated by this for iver a week now.
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby Kent Briggs » Wed Jan 26, 2011 2:54 pm

fstetson wrote:Well, it appears to be finally working. I am noticing a very long delay in loading PM Avatars...all I do have is the attached file, is that what I need to refer to?


How fast is your uplink speed on your local internet connection? That will be the weak link in the system if you are going to host the poker server on your own computer.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Wed Jan 26, 2011 3:04 pm

I am running a fairly decent uplink speed, not exactly sure of the stats, but will check. I noticed there is a blurb in the help file about saving avatars as files, such as; avatar01.png, avatar02.png.....etc, and that they need to be 48x48px.....should I be creating an individual file for each avatar?
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby Kent Briggs » Wed Jan 26, 2011 3:14 pm

fstetson wrote:I am running a fairly decent uplink speed, not exactly sure of the stats, but will check.


Here's what it looks like on my demo site, which is a VPS hosted by 1and1.com:

http://www.briggsoft.com/temp/NewAcct.php

It took about 10 seconds to load all 64 avatars into the list for me. But to speed that up, you could just display that composite image and change the drop list to just show raw numbers and let the user pick that way.

You can check your uplink/downlink speed here: http://www.speedtest.net

I noticed there is a blurb in the help file about saving avatars as files, such as; avatar01.png, avatar02.png.....etc, and that they need to be 48x48px.....should I be creating an individual file for each avatar?


That's only if you want to replace the built-in avatars with your own set.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Wed Jan 26, 2011 4:07 pm

We got it....THANKS!!!
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby rjones33 » Thu Jan 27, 2011 10:31 am

Glad to hear you got it working Fred. I'm using DNN, but I'm not using any php code. I am writing custom modules for DNN using VB.NET.
rjones33
 
Posts: 98
Joined: Tue Jun 24, 2008 6:51 pm
Location: Warrenville, SC

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Thu Jan 27, 2011 10:00 pm

The secret was using IFrame, and uploading php to the root file manager for the portal. I woud love to see what you are doing with your custom work....respectfully, of course.
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

Re: Problems with WEB Site CMS changibg codes

Postby fstetson » Thu Jan 27, 2011 10:03 pm

Kent Briggs wrote:
fstetson wrote:I am running a fairly decent uplink speed, not exactly sure of the stats, but will check.


Here's what it looks like on my demo site, which is a VPS hosted by 1and1.com:

http://www.briggsoft.com/temp/NewAcct.php

It took about 10 seconds to load all 64 avatars into the list for me. But to speed that up, you could just display that composite image and change the drop list to just show raw numbers and let the user pick that way.

You can check your uplink/downlink speed here: http://www.speedtest.net

I noticed there is a blurb in the help file about saving avatars as files, such as; avatar01.png, avatar02.png.....etc, and that they need to be 48x48px.....should I be creating an individual file for each avatar?


That's only if you want to replace the built-in avatars with your own set.




What file naming protocol are you using for your individual avatars? I am using avatarxx.gif Our source files are literally identical, so it has to be how it is displaying the content, and I also tried swf format with same results (either a red X, or a swf icon)
fstetson
 
Posts: 33
Joined: Mon Jan 18, 2010 11:03 pm

PreviousNext

Return to Site Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests