new site

For discussion of the Poker Mavens server module and other administration topics

new site

Postby electrolytik » Sun Aug 31, 2014 4:39 pm

hi please help i got the light version and have been trying since yesterday to try and get into it on your servers. It shows up there but wont load up the login screen and finally gives up
electrolytik
 
Posts: 28
Joined: Sun Aug 31, 2014 4:33 pm

Re: new site

Postby Kent Briggs » Sun Aug 31, 2014 4:50 pm

electrolytik wrote:hi please help i got the light version and have been trying since yesterday to try and get into it on your servers. It shows up there but wont load up the login screen and finally gives up


Do you have a router? If so, did you implement port forwarding in the router to let the outside world in?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: new site

Postby electrolytik » Sun Aug 31, 2014 4:59 pm

i have the box that comes with bell for wireless, i dont think its a router.
electrolytik
 
Posts: 28
Joined: Sun Aug 31, 2014 4:33 pm

Re: new site

Postby Kent Briggs » Sun Aug 31, 2014 5:06 pm

electrolytik wrote:i have the box that comes with bell for wireless, i dont think its a router.


What is the make and model number on it?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: new site

Postby electrolytik » Sun Aug 31, 2014 5:23 pm

2wire gateway
2701HG-G
electrolytik
 
Posts: 28
Joined: Sun Aug 31, 2014 4:33 pm

Re: new site

Postby Kent Briggs » Sun Aug 31, 2014 5:29 pm

electrolytik wrote:2wire gateway
2701HG-G


Here are generic port forwarding instructions for that router:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/2wire/2701HG-G/defaultguide.htm

Assuming you are using the default File Port and Packet Port settings in Poker Mavens, forward TCP ports 8087 and 8088 to the Local IP address used by the PC where Poker Mavens is running.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: new site

Postby electrolytik » Sun Aug 31, 2014 5:45 pm

ok cool let me try tnx for the quick reply :P
electrolytik
 
Posts: 28
Joined: Sun Aug 31, 2014 4:33 pm

Re: new site

Postby electrolytik » Sun Aug 31, 2014 7:10 pm

ok i got into the modem and did everything but still no go, not sure if im doing it right never done this before. i guess im stuck on the 2nd last step do i need tcp and udp and do i put 8087 for tcp and 8088 for udp so confused lol. I was able to put a few combinations i tried in the final step for hosted applications but still nothing
electrolytik
 
Posts: 28
Joined: Sun Aug 31, 2014 4:33 pm

Re: new site

Postby Kent Briggs » Sun Aug 31, 2014 10:55 pm

electrolytik wrote:do i need tcp and udp and do i put 8087 for tcp and 8088 for udp


Both are TCP.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: new site

Postby electrolytik » Mon Sep 01, 2014 12:36 pm

i cant get it to work, can you delete that pic for me?
electrolytik
 
Posts: 28
Joined: Sun Aug 31, 2014 4:33 pm

Next

Return to Site Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests