Rake question :S

For discussion of the Poker Mavens server module and other administration topics

Rake question :S

Postby viktor » Sun Aug 18, 2013 12:22 pm

I generated 2B chips when I started this, and after 3 days I calculated the total amount of chips in game and its 1.48B. But when I calculate the total rake its only 363M. So where has 157M gone? :S
viktor
 
Posts: 78
Joined: Sat Jul 20, 2013 11:30 am

Re: Rake question :S

Postby Kent Briggs » Sun Aug 18, 2013 12:31 pm

viktor wrote:I generated 2B chips when I started this, and after 3 days I calculated the total amount of chips in game and its 1.48B. But when I calculate the total rake its only 363M. So where has 157M gone? :S


What do your logs show? Every chip transaction should be recorded in the Event Log.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Rake question :S

Postby viktor » Sun Aug 18, 2013 4:30 pm

Well its a lot to look through... I'm not sure. How could chips possibly disappear? Is it possible someone has the password to my server/admin pannel?
viktor
 
Posts: 78
Joined: Sat Jul 20, 2013 11:30 am

Re: Rake question :S

Postby Kent Briggs » Sun Aug 18, 2013 5:08 pm

viktor wrote:Well its a lot to look through...


You would probably need to write code that parses the files. You could use the Rate Stats utility to see detailed rake numbers.

Is it possible someone has the password to my server/admin pannel?


Anything is possible.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Rake question :S

Postby viktor » Sun Aug 18, 2013 5:12 pm

Yeah I have the rake utility stats, but it doesn't tell me where those chips have gone.
viktor
 
Posts: 78
Joined: Sat Jul 20, 2013 11:30 am

Re: Rake question :S

Postby Kent Briggs » Sun Aug 18, 2013 5:27 pm

viktor wrote:Yeah I have the rake utility stats, but it doesn't tell me where those chips have gone.


How do the totals compare with the rake balance shown on the Accounts tab under Chips | Rake Accounts? There is a separate utility and account for tournament entry fees.

Also, you can run the Event Viewer utility, import all your event logs and then set a filter to only show Rake events. That shows every debit and credit to the central rake account and the resulting balance at that time.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Rake question :S

Postby viktor » Sun Aug 18, 2013 5:38 pm

Server Rake Accounts = 508712181


Rake Utility = 486398985
viktor
 
Posts: 78
Joined: Sat Jul 20, 2013 11:30 am

Re: Rake question :S

Postby Kent Briggs » Sun Aug 18, 2013 5:49 pm

viktor wrote:Server Rake Accounts = 508712181
Rake Utility = 486398985


How old is your site and what do you have for "Maximum logs days" and "Maximum history days" in your Log Settings? The default is 30 so if you haven't changed that and your site is older than 30 days then some logs have already been deleted.

Also, use the Event Log Viewer and find the oldest Rake credit. Does it show the balance to be zero plus that first credit?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Rake question :S

Postby viktor » Sun Aug 18, 2013 6:10 pm

2 days ago I reset the rake with this link:
http://82.145.57.247:8087/api?password= ... t&Amount=0

And I deleted all my hand history files so I could start my rake from scratch to get a more accurate rake reading, along with this I generated ~2B in chips (there were already roughly 400M in chips so I credited my accounts more-or-less enough to make it close to 2B).

All of this was done in the space of 1 minute.
viktor
 
Posts: 78
Joined: Sat Jul 20, 2013 11:30 am

Re: Rake question :S

Postby Kent Briggs » Sun Aug 18, 2013 6:56 pm



That link only resets the tournament entry fee account. Did you also do the same for the rake? (Command=SystemRakeSet&Amount=0).
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Next

Return to Site Administration

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron