Page 1 of 1

table info

PostPosted: Tue Dec 01, 2015 3:22 am
by galnaveh
Hi,

was wondering if i'm able to remove the "Duplicate IPs: no" from Table info

best,

Re: table info

PostPosted: Tue Dec 01, 2015 10:17 am
by Kent Briggs
galnaveh wrote:was wondering if i'm able to remove the "Duplicate IPs: no" from Table info


No, why would you want to? You could, however, use the custom language feature and change the caption to something else. It would still have the Yes/No on the end.

Re: table info

PostPosted: Tue Dec 01, 2015 11:14 am
by galnaveh
i can explain i working with ipokerbot but it dosent let me to put 2 robots on the same table

so i have to open for duplicate ips

so at list i need to hide that its open

Re: table info

PostPosted: Tue Dec 01, 2015 11:47 am
by Kent Briggs
That label is in the "Game Info Properties" group on the Language tab. So you could just change "Duplicate IPs" to "DI:" or something obscure like that. Back on the System tab, set "Use custom language" to Yes in the Client Settings group.