table info

For general discussion of the Poker Mavens software

table info

Postby galnaveh » Tue Dec 01, 2015 3:22 am

Hi,

was wondering if i'm able to remove the "Duplicate IPs: no" from Table info

best,
galnaveh
 
Posts: 29
Joined: Fri Jan 06, 2012 9:25 am

Re: table info

Postby Kent Briggs » Tue Dec 01, 2015 10:17 am

galnaveh wrote:was wondering if i'm able to remove the "Duplicate IPs: no" from Table info


No, why would you want to? You could, however, use the custom language feature and change the caption to something else. It would still have the Yes/No on the end.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: table info

Postby galnaveh » Tue Dec 01, 2015 11:14 am

i can explain i working with ipokerbot but it dosent let me to put 2 robots on the same table

so i have to open for duplicate ips

so at list i need to hide that its open
galnaveh
 
Posts: 29
Joined: Fri Jan 06, 2012 9:25 am

Re: table info

Postby Kent Briggs » Tue Dec 01, 2015 11:47 am

That label is in the "Game Info Properties" group on the Language tab. So you could just change "Duplicate IPs" to "DI:" or something obscure like that. Back on the System tab, set "Use custom language" to Yes in the Client Settings group.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests