Player Chips Have Disappeared when disconnected

Report bugs found in Poker Mavens

Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby dubee » Tue Jan 03, 2012 5:05 pm

Hi,

I have noticed the following problem. Player joined a table with chips, got disconnected (basically lost his connection) and when he came back to play his chips from the table he was on were gone. I noticed that the date changed after the disconnect. The Event logs for the player are below. Any ideas where the chips have went??? Has anyone else had this problem?

Player ghaderi has lost 454422 chips below....

EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:37:15|Table|ghaderi joins Table 5k/10kFast
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:41:01|Account|ghaderi +454422 balance 906448 (Table 5k/10kFast)
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:41:01|Table|ghaderi leaves Table 5k/10kFast
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:43:05|Account|ghaderi +0 balance 906448 (Table 5k/10kFast)
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:43:05|Table|ghaderi removed from Table 5k/10kFast via sitout timer
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:43:51|Account|ghaderi -454422 balance 452026 (Table 5k/10kFast)
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:43:51|Table|ghaderi joins Table 5k/10kFast
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:47:57|Connect|ghaderi disconnects
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:50:08|Connect|Connection expired for ghaderi
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:50:20|Login|ghaderi logged into session 00000307 from IP 22.146.113.119, PC 21B0BC1B
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:54:37|Logout|ghaderi logged out
EventLog2012-01-03.txt:2012-01-03 23:56:41|Login|ghaderi logged into session 0000030E from IP 22.146.113.119, PC 21B0BC1B
EventLog2012-01-04.txt:2012-01-04 00:20:08|Account|ghaderi +10000 balance 462026 (Remote)
EventLog2012-01-04.txt:2012-01-04 00:20:08|Remote|77.104.114.194 - Inc Balance - ghaderi
EventLog2012-01-04.txt:2012-01-04 00:20:52|Account|ghaderi +0 balance 462026 (Table 5k/10kFast)
EventLog2012-01-04.txt:2012-01-04 00:20:52|Table|ghaderi removed from Table 5k/10kFast via sitout timer
EventLog2012-01-04.txt:2012-01-04 00:34:08|Account|ghaderi +0 balance 462026 (Table 2k/4k #1)
dubee
 
Posts: 3
Joined: Fri Aug 05, 2011 4:56 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby Kent Briggs » Tue Jan 03, 2012 5:56 pm

The table name in the last line (Table 2k/4k #1) doesn't match the others (Table 5k/10kFast). Please email me the complete event files and relevant hand history files for those tables. Thanks.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3935
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby salar » Tue Mar 20, 2012 7:43 pm

i have this problem. please fix it.
salar
 
Posts: 54
Joined: Thu Apr 07, 2011 12:15 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby salar » Tue Mar 20, 2012 7:44 pm

hi.
It occurred to me several times for the players.
Sitting at the table or when sitting out, chips will disappear.

2012-03-15 05:15:53|Account|aminJ10 +500000 balance 538960 (API)
2012-03-15 05:15:54|Rake|Rake account +500 balance 1139959 (Table 5K/10K)
2012-03-15 05:16:07|Rake|Rake account +400 balance 1140359 (Table 0.5K/1K)
2012-03-15 05:16:32|Rake|Rake account +40 balance 1140399 (Table 0.5K/1K)
2012-03-15 05:16:39|Account|aminJ10 -200000 balance 338960 (Table 5K/10K)
2012-03-15 05:16:49|Account|aminJ10 -200000 balance 138960 (Table 5K/10K)
2012-03-15 05:16:49|Table|aminJ10 joins Table 5K/10K
salar
 
Posts: 54
Joined: Thu Apr 07, 2011 12:15 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby Kent Briggs » Tue Mar 20, 2012 8:03 pm

salar wrote:hi.
It occurred to me several times for the players.
Sitting at the table or when sitting out, chips will disappear.


What version are you running?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3935
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby salar » Wed Mar 21, 2012 8:31 pm

Kent Briggs wrote:
salar wrote:hi.
It occurred to me several times for the players.
Sitting at the table or when sitting out, chips will disappear.


What version are you running?

2.94
salar
 
Posts: 54
Joined: Thu Apr 07, 2011 12:15 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby Kent Briggs » Wed Mar 21, 2012 11:25 pm

Please send the full event file and corresponding hand history file to my email address.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3935
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby madcow » Fri Mar 23, 2012 6:47 am

Hi Kent,

they got the same problem as I did before .. and I am still having it now. *just had to recreate some account and gave back chips to some players yesterday) .. even in 2.95. I thought it was my chip setting .. so maybe it wasn't .. it's not just the chips are gone, even the accounts are gone too the account became 0 bytes. but it do not happen to everyone and the same one everytime.

thanks Kent,
T
madcow
 
Posts: 196
Joined: Fri May 22, 2009 1:25 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby madcow » Fri Mar 23, 2012 6:50 am

hi Kent,

i am not sure if this help you to solve this problem.

there is no log error on my system, but before this happened, normally i saw the error message .. "too many files opened" or something like that on my screen .. i think they probably don't see this message, except me.

thanks Kent
T
madcow
 
Posts: 196
Joined: Fri May 22, 2009 1:25 pm

Re: Player Chips Have Disappeared when disconnected

Postby Kent Briggs » Fri Mar 23, 2012 9:15 am

madcow wrote:they got the same problem as I did before .. and I am still having it now. *just had to recreate some account and gave back chips to some players yesterday) .. even in 2.95. I thought it was my chip setting .. so maybe it wasn't .. it's not just the chips are gone, even the accounts are gone too the account became 0 bytes. but it do not happen to everyone and the same one everytime.


Aren't you running Windows emulation under Linux? As I've mentioned, I offer no support for that. I've not had any reports like that from Windows users.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3935
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

cron