36,000 players and Too many players registered?

Report bugs found in Poker Mavens

36,000 players and Too many players registered?

Postby coyote » Sun Sep 19, 2010 8:35 am

I have a problem with the numbers of players registered *
I have more than 36,000 players and I can no longer displayed the
the top players to csv and import does not work
coyote
 
Posts: 25
Joined: Wed Sep 30, 2009 4:10 am

Re: 36,000 players and Too many players registered?

Postby Kent Briggs » Sun Sep 19, 2010 9:53 am

coyote wrote:I have a problem with the numbers of players registered *
I have more than 36,000 players and I can no longer displayed the
the top players to csv and import does not work


I don't know what you are referring to. There is no CSV import/export function in Poker Mavens for player accounts. Are you talking about some API code that you are running?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: 36,000 players and Too many players registered?

Postby coyote » Sun Sep 19, 2010 11:22 am

Yes it is an API code that I put up
top players and the code is taken from your example
coyote
 
Posts: 25
Joined: Wed Sep 30, 2009 4:10 am

Re: 36,000 players and Too many players registered?

Postby Kent Briggs » Sun Sep 19, 2010 12:03 pm

coyote wrote:Yes it is an API code that I put up
top players and the code is taken from your example


The "Chip Leaders" code from the API Examples page?

http://www.briggsoft.com/docs/pmavens/API_Examples.htm#chip_leaders

I just setup 50,000 accounts on my local test system and it worked fine there. What exactly isn't working on your system?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: 36,000 players and Too many players registered?

Postby Kent Briggs » Sun Sep 19, 2010 12:15 pm

I bet I know what it is. Check your API.php file for this line:

curl_setopt($curl,CURLOPT_TIMEOUT,30);

Change 30 to a higher number. You're probably fetching so much data that it's timing out after 30 seconds.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests