bug with custom avatar

Report bugs found in Poker Mavens

bug with custom avatar

Postby deisss » Wed Oct 28, 2009 1:29 pm

Hi Kent , Bug with custom avatar in rus nickname, not loaded...
sory my bad english)
deisss
 
Posts: 31
Joined: Sun Aug 30, 2009 6:10 am

Re: bug with custom avatar

Postby Kent Briggs » Wed Oct 28, 2009 2:23 pm

deisss wrote:Hi Kent , Bug with custom avatar in rus nickname, not loaded...
sory my bad english)


I'm not sure what you mean. Please provide enough details for me to reproduce the problem.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bug with custom avatar

Postby Kent Briggs » Wed Oct 28, 2009 11:27 pm

Nevermind, I found the problem. It's an issue with Unicode characters not being properly encoded in the avatar command. I'll fix that in the next update.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bug with custom avatar

Postby deisss » Thu Oct 29, 2009 4:21 am

With teams api same ... If nicknames in Russian.
Link to get the form api %BE for 1 symbol, which is not very good, so long as the link is obtained
deisss
 
Posts: 31
Joined: Sun Aug 30, 2009 6:10 am

Re: bug with custom avatar

Postby Kent Briggs » Thu Oct 29, 2009 9:24 am

deisss wrote:With teams api same ... If nicknames in Russian.
Link to get the form api %BE for 1 symbol, which is not very good, so long as the link is obtained


Which API command are you referring to? If you are sending any parameters that contain Unicode characters, you will need to URLEncode() those on your end before sending the command.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bug with custom avatar

Postby coyote » Sat Feb 02, 2013 11:30 am

The same bug in the new version :?
coyote
 
Posts: 25
Joined: Wed Sep 30, 2009 4:10 am

Re: bug with custom avatar

Postby Kent Briggs » Sat Feb 02, 2013 11:35 am

coyote wrote:The same bug in the new version :?


Show me an example, please.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bug with custom avatar

Postby Kent Briggs » Mon Feb 04, 2013 11:08 am

Kent Briggs wrote:Show me an example, please.


Nevermind, I found the problem. The fix I used in version 2 (using the escape() function to encode Unicode strings) doesn't seem to work in the newer Flash. Replacing that with encodeURIComponent() has fixed the issue. This will be in the next update.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron