Page 1 of 2

sound with chrome?

PostPosted: Fri Jul 18, 2014 10:26 pm
by riclesb
I've had 2 users complain that they can't get any sound when playing, both use chrome. Has anyone else had this issue? is there a setting in chrome (im not that familiar with chrome). if they switch to firefox there is not a problem. not a big deal just throwing it out there to see if this is a real issue or just these particular users set ups.

Re: sound with chrome?

PostPosted: Fri Jul 18, 2014 11:22 pm
by Kent Briggs
I'm not aware of any sound issues with Chrome.

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 11:30 am
by agustin
My users experiment the same problems with the sound in Chrome. I have te version 4.23 (Gold).

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 11:35 am
by Kent Briggs
If you have lurk mode on, send me a link to your site and I'll test it with Chrome.

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 12:54 pm
by agustin

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 1:19 pm
by Kent Briggs
agustin wrote:http://www.poker5ta.com:8087


I'm observing your Torneo Free 25 tournament now in Chrome 35.0.1916.153m and the sound effects are working fine. I'm running it in Desktop mode on a Windows 7 PC. What hardware and O/S are the people using that are not getting sound? Also, have them check the Sound Effects menu in the Lobby to make sure the various sound boxes are checked and the volume is not at 0%.

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 3:34 pm
by agustin
Kent, I have the same problem in my desktop PC. Windows 7, Chrome 36.0.1985.125, Sound 100% in PM.

No sound in PokerMavens 4.23. I you check now, they're players in a Ring Game.

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 4:47 pm
by Kent Briggs
agustin wrote:Kent, I have the same problem in my desktop PC. Windows 7, Chrome 36.0.1985.125, Sound 100% in PM.

No sound in PokerMavens 4.23. I you check now, they're players in a Ring Game.


Do you get sound if you use IE, FireFox, Opera, etc? Remember that the table has to have the focus (bolded title bar) to hear sound. If you click the Lobby or other non-table window, no sound will play.

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 6:19 pm
by agustin
If I open the site in Firefox i have sound perfectly, and when I do that, the sound appears magically in Chrome!. I dont know what's happen here. The site has this problem since 2 days. I upgrade to the version 4.23 a few days before that. (Sorry for my English)

Re: sound with chrome?

PostPosted: Sat Jul 19, 2014 6:30 pm
by agustin
The last message is false, I hear the sounds in Chrome, but they came from Firefox :), sorry.

The site continues having problems in Chrome.