double click

Report bugs found in Poker Mavens

double click

Postby gpbets » Fri Jul 04, 2014 11:37 am

when you double click register the client freezes and your forced to reload webpage.
Image
gpbets
 
Posts: 24
Joined: Sat Jun 07, 2014 9:46 am

Re: double click

Postby Kent Briggs » Fri Jul 04, 2014 11:42 am

gpbets wrote:when you double click register the client freezes and your forced to reload webpage.


I'm unable to duplicate that. What browser are you using?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: double click

Postby gpbets » Fri Jul 04, 2014 12:21 pm

^^ Firefox.
gpbets
 
Posts: 24
Joined: Sat Jun 07, 2014 9:46 am

Re: double click

Postby Kent Briggs » Fri Jul 04, 2014 12:45 pm

I just logged into your site using FireFox and double-clicked the Register button on all your tournaments. I could not get a lockup to occur.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3927
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron