bring active table to front

Report bugs found in Poker Mavens

bring active table to front

Postby mike123 » Sat Nov 09, 2013 11:23 am

Hello, i noticed sometimes when i m playing , even if i checked bring active table to front it wont work,

after testing it, i found that if i was in a hand on a table, and i clicked leave table

after it, the software wont bring active tables to from, i m having to click away next hand, and after the current hand is done i can leave.

hope this can be fixed in new versions :) thank you
mike123
 
Posts: 72
Joined: Tue Feb 16, 2010 7:30 am

Re: bring active table to front

Postby Kent Briggs » Sat Nov 09, 2013 11:34 am

Are you running the latest version (4.07)? Is this problem in Desktop or Mobile mode (or both)?
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bring active table to front

Postby mike123 » Tue Nov 12, 2013 6:59 am

i tested it on pc version
yes version 4.07


just when leave table without doing any action,

try it yourself, if it asks to ( fold check raise ) and u don't do any action and you lick leave table

then after , it wont bring active table to front

I didn't have time to test it on mobile version, its not a big deal, but I prefer it fixed as a player :) thank you
mike123
 
Posts: 72
Joined: Tue Feb 16, 2010 7:30 am

Re: bring active table to front

Postby Kent Briggs » Tue Nov 12, 2013 10:26 am

mike123 wrote:try it yourself, if it asks to ( fold check raise ) and u don't do any action and you lick leave table


Ok, I can duplicate the bug now. Previously I was leaving in between hands and it kept working normally. But if I do it when there is action pending to me as you described, then the bring-to-front function stops working. Looks like that dead table gets stuck in the queue and thus the others are being ignored. I'll fix that in the next update, thanks.
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bring active table to front

Postby mike123 » Tue Nov 12, 2013 10:47 am

thank you ! :)
mike123
 
Posts: 72
Joined: Tue Feb 16, 2010 7:30 am

Re: bring active table to front

Postby Kent Briggs » Tue Nov 19, 2013 5:48 pm

This is now fixed in 4.08
Kent Briggs - [email protected]
Briggs Softworks - http://www.briggsoft.com
Kent Briggs
Site Admin
 
Posts: 3763
Joined: Wed Mar 19, 2008 8:47 pm

Re: bring active table to front

Postby mike123 » Mon Nov 25, 2013 2:30 am

thank youuuu :))))
mike123
 
Posts: 72
Joined: Tue Feb 16, 2010 7:30 am


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron